Субота, 08 квітня 2023 16:14

Дотримання високих стандартів лікування як пріорітетність діяльності клініки

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Ветеринарна клініка ОлВет вже понад 17 років присутня на ринку ветеринарних послуг, здійснює системну роботу із забезпечення якості лікування та обслуговування, а також підвищення рівня експертності.
Як наслідок, вважаємо за необхідне надати позицію закладу щодо безпідставних звинувачень, які власник кішки Чернушки озвучив на своїй сторінці в соціальній мережі та котрі надалі опубліковані інтернет-виданням без отримання фахового коментаря зі сторони Клініки. Крім того, станом на сьогодні, нами вживаються заходи щодо понесення відповідальності за поширення недостовірних даних та захисту ділової репутації.

Так, тварина поступила в клініку 11 березня 2023 р. з симптомами гострого запалення верхніх дихальних шляхів.

Твердження, що дане захворювання викликане вакцинацією проведеною трьома днями раніше є некоректним.

З власником було проговорено всі можливі причини виникнення даного захворювання, озвучено план лікування, можливі ускладнення та прогнози. Також повідомлено стосовно вартості лікування, терміну перебування в стаціонарі, про що наявна письмова згода. Щодня власник мав змогу провідувати свою кішку, спілкуватися з лікарями особисто. Лікувальні заходи коригувалися в залежності від стану Чернушки та її потреб, із належним інформуванням.

22 березня 2023 року відповідною особою прийнято рішення про відмову від стаціонарного лікування та проведення лікувальних заходів у домашніх умовах. Клінікою додатково проведено рентгенологічне дослідження, яке підтвердило правильне розташування езофагостоми (зонда, через який здійснювалось примусове годування). Надалі, власник в телефонній розмові повідомив, що звернувся з кішкою Чернушкою в інший медзаклад.

Клініка не несе відповідальності за подальші лікувальні заходи здійсненні поза її межами та щиро співчуває втраті тварини.

З турботою про здоров’я наших пацієнтів,
мережа ВК «ОлВет»